onsdag 12 september 2012

Färre kortvårdsplatser.. Nej Tack.

Läste i tidningen idag att dom ska ta bort hälften av kortvårdsplatserna här i klippan. Hur kan dom göra det nu när det nya boendet ska öppna och det ska bli särskilt boende där.

Det stod i tidningen för ett tag sedan att "kommunen bygger nytt särskilt boende med senior lägenheter"
Hur kan dom nu bestämma att dom ska ta bort hälften av kortvårdsplatserna för att kommunen själv har använt dom som särskilt boende i väntan på att den nya ska bli klar?
Folk som sitter på rumpan i kommunen kan inte ha många hästar hemma i stallet.
Man hör hela tiden att det inte finns några kortvårdsplatser lediga, och det är ju självklart det när kommunen hela tiden drar ner på platser när behovet ökar med storm steg.

http://hd.se/klippan/2012/09/12/farre-kortvardsplatser-pa-abyhem/

"Sex av platserna på Åbyhem har därför använts som särskilt boende efter det att motsvarande platser stängts på Rickmansgården i Ljungbyhed."

 Ytterligare ett bevis på att dom skär ner och att man har fått lov att använda platserna som särskilt boende. Dom kan alltså inte mena allvar när dom säger att dom ska dra ner på kortvårdsplatserna innan dom har byggt klart det nya boendet. Det är sinnessjukt om dom skulle göra det. Låt platserna vara kvar tills det nya boendet är klart så får ni se att dessa platser behövs som kortvårdsplatser iallafall.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
©Elisabeth Jäntti Tema: Fairy