torsdag 7 juni 2012

Jävla kommuner.

har nyss vaknat sitter och lyssnar på lite musik och försöker vakna till. Koppa kaffe med socker.. mumma. :)

Läste en artikel som har blivit utlagd på facebook med överskriften "svenskar slängs ut ur sina hem för att bereda plats åt invandrare" Bara överskriften är ju för mycket.
Detta är taget direkt ut ur artikeln.
" Åke Wigren har bott i samma trappuppgång i 43 år. Nu kastas han och hans fru – tillsammans med de övriga svenskarna på adressen – ut från sina hem. Detta efter att Grums kommun beslutat att göra om hela trappuppgången till ett boende för unga illegala invandrarmän."
Det är ju sjukt att man ska behöva bli utslängd bara så där från sitt hem bara för att göra mer plats åt invandrare. Jag är inte rasist och kommer förmodligen inte att bli det men att bli utslängd från sitt hem tycker jag är helt sinnessjukt. Låt dessa familjer bo kvar dom har bott där så pass länge. Finns det inga andra hus som man kan använda sig utav för ett boende till dessa illegala invadrar män?
En annan sak som jag reagerar på i detta urklipp är illegala, jag mena är det inte förbjudet i Sverige att vara här utan uppehälle? det har det varit tidigare varför har det ändrats?
"Annika Lomarker, som är vd i Grums hyresbostäder AB och kommunchef i Grums, står dock fast vid sitt beslut.
- När det är sådana saker man behöver lägenheter till i kommunen så har man möjlighet att flytta hyresgäster, säger Lomarker till SVT."
Som sagt finns det inte andra hus som man kan använda sig utav? Eller varför inte bygga ett nytt? Det finns så många andra alternativ än att slänga ut folk från sina hem.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
©Elisabeth Jäntti Tema: Fairy