fredag 3 februari 2017

Hektiska månader

Fullt ös medvetslös är vad mitt liv har varit nu ett tag.
*Praktik gånger 2 på 100%
*Skola 50%
*Två timtjänster som blivit 3 när man har kunnat
*Karate 2 gånger i veckan
*Samt så har man kämpat med att sätta upp en revyföreställning.
* och försöka ha ett liv utanför allt.

Kan ju lova att de har inte riktigt varit lätt att vara mig sedan november. :P
Men det har varit riktigt kul att göra allt detta på samma gång med. De har varit tufft vissa dagar men jag tog mig igenom det. Och jag är fullt taggat på att göra samma jobb med Revyn och karaten nästa år.
Nästa år så har man ingen praktik iallafall via utbildningen för jag blir färdig specialist nu i maj.
Och om jag inte söker extra kurser för att bli mer specialiserad så har jag ingen skola heller så man kan fokusera mera på revy, karate och jobb.
Jag är stolt över alla inblandade i årets revy så det heter duga. Alla har verkligen kämpat i motvind från många olika håll men vi gav verkligen inte upp. Vi stod Orubbliga kvar. haha, internskämt mellan oss i ensemblen, våran show för i år heter just "Orubbligt". :)
Nästa år tänker jag vara den som drar i alla trådar igen för det har verkligen varit riktigt kul att få sätta ihop en show, en riktigt rolig erfarenhet för någon som mig som verkligen vill hålla på med teater och shower i någon form. Att äntligen få denna erfarenhet att få vara den dragande i hela processen har varit ett var det bästa med 2016, Och jag är som sagt stolt över alla inblandade som varit med. Skrivit sketcher, tagit ansvar för sina saker, och hjälpt till att göra denna produktion till ett av de bästa.
En annan sak som jag är ganska stolt över från 2016 är att jag tog 2 kuy i karate. Fick ett svart sträck på mitt bruna bälte. Nu under 2017 blire nästa steg på det svarta och snart så har jag mitt hel svarta bälte.

Nu ser jag fram emot de två sista föreställningarna. de kommer bli tråkigt att de kommer vara slut men då får man ta nya tag för nästa revy produktion. Och se fram emot kommunens sommarteater om hungermarshen och svanökrevallerna i sommar. Där några ifrån revy gruppen är med och en hel massa andra amatörteatrar runt om i länet. Denna show går av stapeln i Nyland vid hamnen med premiär i juni. Det ska bli kul att få vara med i en stor teater produktion med så många andra aktörer.


Over and out
~Lily

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
©Elisabeth Jäntti Tema: Fairy