söndag 27 januari 2019

Intensiv och mysig helg

Tänkte att jag lite snabbt skulle berätta om helgen innan jag går och lägger mig.

I fredags åkte jag upp till Örnsköldsvik där jag gick inte på Make up store och blev både sminkat och dom fixade till ögonbrynen på mig, riktigt mysigt att bli ompysslad lite. Hade ett presentkort som jag hade fått i jul som jag använde. Efter det så gick jag på stan med min kanske blivande svärmor och vi var in och handlade lite saker på olika affärer, bland annat så köpte jag en lite varmare tröja samt en jumpsuit på Lindex, super skönt jumpsuit, (Bild kommer senare) Sen så var vi in på ur och penn en sväng och kollade och sedan var vi in på Kjell o co och handlade sprintar till en klocka. Och sedan bar det väg till Ica innan vi åkte hem till dem och väntade på pojkvännen, vi käkade där och sedan åkte vi hem till honom.

På lördagen så var jag i väg för jag skulle vara kursvärd via ATR (amatörteaternsriksförbund) på teaterledarutbildningen steg 1 som leddes av Emma. Jag har själv gått denna kurs en gång men nu så går man den igen som Kursvärd, super kul. Vi började dagen med lite fika och sedan så blev det lite prat om vad en ledare är och hur den bör vara. Alla fick dela med sig av vad som är en bra ledare kontra en dålig ledare och många hade olika tycken och alla hade varit med om både bra och dåliga ledare. Det var väldigt intressant. Efter det så gick vi över på lite improvisations övningar, Emma gick igenom några och vi fick prova på några och vi fick även prova på andras övningar.
Sedan bar det i väg på lunch på Subway för mig och Emma. Efter lunchen så fick vi en uppgift där vi skulle skapa 3 träffar för en specifik åldersgrupp som vi har eller som vi skulle vilja ha så småningom, jag var med en tjej och vi hade ÅK 3 alltså 9 åringar. Väldigt givande.
Grupperna som såsmåningom kanske kommer att startas var allt från musikal grupp för 15 och uppåt, teatergrupper för 12-14 åringar, teater grupp för åldern 9, spannet var väldigt brett. Men en sak hade alla grupper gemensamt, STRUKTUR på möterna, börja och sluta på ungefär samma sätt varje gång.

Efter det så bjöd pojkvännen ut mig på en jätte fin restaurang i Örnsköldsvik, en italienskt restaurang. Det var jätte mysigt där och vi satt och pratade väldigt länge om allt. Vi tog var sin pasta cabonara och till efterrätt blev det vaniljglass med hjortron. Super gott! När vi sedan kom hem så satte jag mig i soffan och kollade på ett avsnitt av Ice Fantasy och han satte upp lamporna som han höll på med innan han hämtade mig. När han var färdig med det så gick vi ner och satte och i Bastun och där satt vi bra länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Uppväxt, kärlekar, mycket roligt men även mycket jobbiga saker kom fram iallafall för mig. Sedan gick vi och la oss och kollade på film.

Idag har jag varit så där jävligt trött så har legat på soffan hos honom och sovit större delen av dagen, Sedan blev det fika och middag hemma hos hans föräldrar innan jag skulle ta tåget tillbaka hem.
När jag kom hem så har jag legat på sängen mest hela dagen och kollat youtube klipp och surfat på facebook. Det har varit en väldigt intensiv helg och jag är helt slutkörd i kroppen och mentalt så nu blir det sova så att man orkar jobba hela dagen i morgon. 😁

Sov gott!
Over and out

~ Lily

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
©Elisabeth Jäntti Tema: Fairy