söndag 8 januari 2012

Då var premiär veckan över. :) Riktigt roligt trots att de har varit mycket att göra. Måndag och tisdag gick de två sista repetionerna av stapeln och det gick riktigt bra. :) På Onsdagen den 4 Januari gick general repetionen och även den gick jävligt bra, Inga misstag på tre dagar inget som gick snett ingenting. :) allting flöt på som de skulle.
På torsdagen var vi lediga från repetioner och annat och var hemma och tog det lugnt allihopa för att sedan på fredagen göra oss i ordning för en dunder succe på premiären, Med tanke på att måndagens och tisdagens repetioner gick jävligt bra och för att genrepet gick bra utan några problem så blev vi väldigt misstänksamma hur premiären skulle gå, Alla vet väl om teaterns skröna, Går genrepet bra, inga missar, inga fel steg så händer det något på premiären och går genrepet åt skogen på någe vis så går premiären hur bra som hellst. Det var ju just detta som hände, genrepet gick jävligt bra så vi väntade bara på att de skulle bli nå på premiären, och myclet riktigt tror ni inte att strömmen gick. :P Mitt i första akten så gick strömmen, vi tog fram fiklampor och ljus och körde på ändå utan ljudutrustning och musik, vi gjorde det bästa av situationen. Precis när den andra akten skulle börja så kom strömmen tillbaka, vilket var bra, för då kunde vi köra lite musik nummer också. :) och inte bara teater. :)
Det var väldigt kul att få vara med om detta och att hela ensambeln hjälptes åt att göra detta så bra som möjligt trots strömavbrottet. :)

På lördagen gick allting precis som det skulle göra, men å andra sidan så var ju premiären över så då kan man ju räkna med att det ska gå bra. :)

I lördags så for jag och Erica med min kärlek till sundsvall för han skulle med tåget hem till skåne så nu är jag ensam igen. :( Känns jätte tråkigt, saknar han jätte mycket. Har blivit van att ha han här nu, han har varit hos mig i tre veckor och nu är det jätte tomt, både i sängen och rent allmänt.
Önskar han var här nu. :) <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
©Elisabeth Jäntti Tema: Fairy